Tibetanske opskrifter
Tibetansk suppe
Den tibetanske suppe - Thugpa - kan varieres på mange måder, alt efter hvad der er for hånden af råvarer, og om man er vegetar eller ej.
Tibetanske momo’er
Dampkogte og formede tibetanske momo'er fyldt med dit favorit indhold.
Tibetansk brød
Der anvendes ikke bageovne i det tibetanske køkken. De forskellige slags brød bliver enten tørstegt, friturestegt, grydebagt, dampkogt eller bagt i varm aske. Her er opskriften på et friturestegt brød, som er velegnet som tilbehør til en sammenkogt ret - eller til en picnic kurv.
Adresse
C/O Gunver Juul
Hvedevænget 1
3230 Græsted
Telefontid
Onsdage kl. 10-12 på tlf. 22 40 72 30
(især vedr. sponsorater, uddannelsesprojekter og økonomi)
Vi forsøger at være på
kontoret i telefontiden,
men hvis der ikke træffes
nogen, så prøv venligst igen
– på forhånd tak.